Prislista


Prislista  2022 uppdaterad 1/1- 2022

Från och med 1/7 har lagen om estetiska behandlingar trätt i kraft. Det innebär att en konsultation är obligatorisk för den som är ny kund. Efter konsultationen har kunden betänketid på 48 tim enl 10§ (2021:363) innan behandlingen får genomföras.

Konsultation 30 min

——————————————————————————————————————–

Botox (muskelavslappnande läkemedel)

Kråksparkar (rynkor vid ögonen) 1 område

Glabella (bekymmersrynkan/argrynkan) 1 område

Panna (horisontella linjer i pannan) 1 område

Pris: 1 område 2000kr 

         2 områden 2500kr

         3 områden 3000kr

Som kvalitetssäkring gentemot dig som kund ingår alltid ett återbesök efter behandling med botox för ev korrigering. En korrigering benämns som ”touch up” och syftar till att säkerställa att just du fått den effekt du önskar.  Ett återbesök skall göras 14-21 dagar efter behandlingstillfället för att ingå i priset. Det är ditt ansvar som kund att vara tillgänglig för återbesök under den angivna tiden. Planera för detta om det är först gången du besöker oss eller om du vet att du behöver komma på touch up. Återbesök efter dag 21  räknas som ett nytt behandlingstillfälle och du betalar för en ny behandling.


Hudfiller

3200kr / 1ml

Områden som kan behandlas med filler:

Nasolabiaveck (fåra mellan näsa och mun), glabella (bekymmersrynka mellan ögonen), kråksparkar, haklinje (linje mellan underläpp och haka), munvinkel/marionett/sura mungipor, akneärr/ojämnheter/gropar.

Exakt pris ges vid konsultation  


Volymbehandling läppar

Volymbehandling av läppar görs med filler antingen med Special Lips (Small), Stylage Medium eller Stylage Large. Special Lips (Small) ger en diskret volymökning i läpparna och används även till att reducera rökrynkor. Stylage Medium ger en större läppförstoring. Med 1 ml filler når man en viss storlek första gången. 1 ml filler räcker till både över- och underläppen.

Pris 3200 kr/ 1 ml

 


Volymbehandling ansikte   

Till volymbehandling i ansiktet används Stylage XL.

Volymfiller används till att markera kindben, återställa volym i mellanansiktet (midface), markera käklinje, korrigera hakans profil och korrigera näsans profil. Hur mycket filler som behövs är helt upp till vilka önskemål du har, för en mer exakt prisuppgift kom på kostnadsfri konsultation.

Exakt pris ges vid konsultation

Pris  från 3500kr


Profhilo

2 ml vävnadsstärkande produkt som med totalt 10 injektioner fördelas under huden och ger fylligare, slätare och fastare hudstruktur. Denna behandling jobbar på djupet.

Två behandlingar rekommenderas med 4-6 veckors mellanrum för bästa resultat.

Pris: 3500kr

2 profhilo vid samma tillfälle ex ansikte + hals 5800kr


Skinbooster

Skinbooster utförs med behandlingstekniken mesoterapi där produkten Stylage Hydromax 1 ml används. Genom ett flertal mikroinjektioner i ansiktet och punktbehandling av djupare linjer injiceras produkten genom hud barriären och arbetar inifrån och ut. Hydromax tillför huden en riktig fuktboost med lättflytande hyaluronsyra och multivitaminer och ger huden en lätt upplyftande effekt, mer lyster, bättre hudkvalité, och ökad fasthet/elasticitet.

För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum.

Pris 2500 kr/ behandling

PRX-T33

1700kr


Kombinationsbehandlingar

Finns att boka på bokningssidan


Presentkort med valfri valör finna att köpa hos oss


Kostnadsfria konsultationer

Vi erbjuder delbetalning via KLARNA