Profhilo


Profhilo är en stabiliserande injicerbar hyaluronbaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Produkten har en av marknadens högsta koncentration av hyaluronsyra som stärker och återfuktar huden. Den har en remodellerande effekt på åldrad vävnad som börjar tappa sin spänst, återskapar kollagen och elastin så att huden reparerar sig inifrån.

Profhilo placeras enligt BAP-tekniken eller som en mer individanpassad behandling beroende på kunden behov. BAP-tekniken innebär ett förutbestämt mönster av 5-6 punkter per sida av ansiktet för att maximera effekten.

  • Noggrant utvalda injektionspunkter i ansiktet
  • Produktens specifika spädningsmekanism
  • 5-6 injektioner per sida
  • Mindre smärtsamt, långsam injektion
  • Lägre risk för blåmärken
  • Färre behandlingstillfällen

Hur fungerar Profhilo?

Eftersom Profhilo är en stabiliserande produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras 4 olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA (hyaluronsyra). Den här processen ger tydliga, positiva effekten på vävnaden. Som ger uppstramande och lyftade effekt på slapp hud. Efter 4-6 veckor bör man upprepa behandlingen för att uppnå bästa resultat. Fullt resultat förväntas 2-3. månader efter sista behandlingen. Profhilo kan sedan upprepas efter 6 månader för bibehållen effekt. Profhilo går utmärkt att använda tillsammans med andra estetiska behandlingar.

Profhilo går att använda vart som helst på kroppen. De vanligaste områdena är ansiktet, halsen och händer.